قسمت اول: کاروان جاودان
کاروانی غریب در راه است. کاروانی نه در جغرافیای محدود تاریخ که در گستره بیابان زمان. این قافله نورانی از ازل تا ابد در سیر است، و هر سال ماه محرم، بار دیگر از گذرگاه روح بشریت میگذرد. ماه محرم از راه میرسد… اینبار، نه تماشاگر که یاور باش! که «هَل مِن ناصِرٍ» حسین… هنوز هم پاسخ میطلبد. که محرم تنها ایام عزای گذشته نیست، بلکه مجال زنده شدن است. مجال عروج.
قسمت دوم: روایت حج ناتمام امام
جهان بر محور امام(ع) میچرخد و هرکه امام زمانش را نشناخت در ظلمات نفس و جهالت گم شد. چنانکه امام حسین(ع) فرمودند:“معرفت خدا برای بندگان همانا معرفت امام زمانشان است” (علل الشرائع، ج ١ – ص٩)
هشتم ذیالحجه، امام حسین(ع) حج خویش را نیمهتمام رها کرد و با عزیزانش، قدم در راهی نهاد که تاریخ، پیش از آن نرفته بود و مسیری گشود که همچنان باز است. پس برخیز که با او راهی عرفات عشق شویم.
پاسخها